maanantai 1. kesäkuuta 2015

Mobiilikesäkoulu-picnic Mustialassa 13.-14.8.2015

Mobiilius - mobiili työnteko, mobiilioppiminen, mobiili toiminta. Se on sitä, että voimme tehdä työtä tai opiskella siellä missä sille on parhaat edellytykset. Luonnonvara-alalla mobiilius on lähes itsestäänselvyys. Työnteko ei ole pöydän ääressä istumista vaan ollaan luonnossa, työkoneissa, tuotantorakennuksissa. Mutta miten älylaitteita voidaan parhaiten hyödyntää liikkuvan työn pyörteissä? Miten havainnot, seurantatiedon keruu tai muistiinpanot saadaan tehtyä entistä helpommin? Millaisia mahdollisuuksia on oman organisaation tai yrityksen esittelyyn nykyaikaisin keinoin tai miten selviytyä sosiaalisen median pyörteissä? Miten toimitaan tai tulostetaan 3D:nä tai hyödynnetään 360 näkymää?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia Mobiilikesäkoulupicnicillä. Päivät rakentuvat eri teemojen ympärille ja sen rakentumista voit seurata osoitteessa http://bit.ly/mTeemat. 



Tule sinäkin Mustialan puistossa järjestettävään tapahtumaan. Siellä on tilaa kaikille mobiiliudesta kiinnostuneille, erityisesti opettajille, asiantuntijoille, kehittäjille ja yrittäjille. Mobiilikesäkoulussa opitaan yhdessä ja kahden päivän jälkeen mobiilireppusi on täynnä uusia ideoita.

Tapahtumasta peritään 60 euron järjestelykulumaksu, joka kattaa ohjelman, sähkön ja verkon. Omakustanteiseen ruokailuun on mahdollisuus picnic -ravintolassa sekä mahdollisuus varata majoittuminen Mustialan matkailusta. Illalla on saunominen ja yhteistä illanviettoa.

Ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa http://www.mobiilikesakoulu.com/ilmoittautuminen 

Mobiilikesäkoulu syntyy ihmisistä ja yhteisestä osaamisesta - tehdään tapahtuma yhdessä! Tule mukaan kokemaan ja jakamaan!

Kirjoittaja Outi Vahtila on kehittämispäällikkönä HAMKissa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti